TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Od začetka leta 2010 izdelujemo izključno table, katerih pisalna površina je izdelana iz ekološke keramične pločevine, ki ustreza visokim evropskim in svetovnim okolje varstvenim standardom. Le-to je moč po dolgotrajni življenjski dobi 99% reciklirati. Table z ekološko površino nosijo oznako e3.

NOVO!

Ponudbo smo dopolnili z zelenimi in belimi tablami v klip okvirju, ki ponujajo nove možnosti uporabe. Table so namenjene predvsem pisarnam, sejnim sobam in konferenčnim prostorom. Nudimo standardne mere belih in zelenih tabel v klip okvirjih, možna pa so tudi naročila po meri.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.