TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Na trgu so se v zadnjih letih pojavile številne nove table, med njimi so tudi zelo elegantne steklene table. Te pritegnejo pozornost predvsem zaradi svoje oblike in robov brez okvirja. A eleganca ni vedno zagotovilo za uporabnost.

Steklene table zaradi svoje debeline oslabijo moč običajnega magneta, ki je na hrbtni strani, zato je potrebno za uporabo kot na emajlirani tabli uporabiti precej močnejši magnet, kar pa dvigne tudi njihovo ceno. Pisanje po steklenih tablah je tudi manj vidno in zaradi bleščanja površine je tabla manj primerna za projekcije ali uporabo v prostorih z več svetlobe.

A kot rečeno, eleganca je zagotovo faktor, kjer je stekleni tabli skoraj nemogoče konkurirati. Ob tem kupci lahko izberejo tudi različne barve stekla. A tudi pri običajnih tablah gre razvoj v smer elegance, zato vam v podjetju TIP nudimo table različnih velikosti in površin brez okvirja, ki se zlijejo z vašim prostorom in hkrati omogočajo popolnoma enako uporabnost kot naša standardna emajlirana tabla. Ta je odporna na praske, temperaturo in kemikalije. Če želite združiti eleganco in uporabnost vaših pisalnih površin, je TIP tabla brez okvirja zagotovo prava rešitev za vas.

 

video za članek o stekleni tabli

V zgornjem videu je prikazana razlika v moči magnetov med stekleno in našo standardno emajlirano tablo.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.