TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Čas pred odprtjem šol smo v podjetju TIP izkoristili za fotografiranje naših produktov, ki smo jih montirali v prenovljeni OŠ Fužine, za naša nova gradiva, kataloge in spletno stran. TIP šolske bele table, zelene table, table s krili, table s črtami, table z LUX okvirjem in naše table brez okvirja bodo učencem in učiteljem OŠ Fužine omogočili, da se bo znanje še hitreje širilo in da bo njihova komunikacija lažja.

Kot prvi v Sloveniji so se v OŠ Fužine odločili, da nadgradijo uporabnost naših tabel brez okvirja, jih umestijo v hodnike šole in pred učilnice in s tem otrokom in učiteljem omogočijo dodatne ustvarjalne površine in prostor za deljenje informacij.  

Sodelovali smo s fotografom Matejem Mišičem, ki je navdušil z znanjem, prilagodljivostjo in odzivnostjo in naše sodelovanje bomo nadaljevali tudi pri prihodnjih projetkih. Več fotografij v akciji si oglejte v galeriji.

Ekipa TIP

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.