TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Na pregrade na vaših pisalnih mizah ali med delovnimi prostori še vedno lepite zapiske z lepilom in nanje ne morete ničesar napisati, čeprav bi vam to pomagalo pri vaših idejah in deljenju informacij? Kaj pa če bi imeli za pregrado površino, ki na katero bi lahko z magneti pritrjevali različne zabeležke, poleg tega pa bi jo lahko uporabljali tudi kot prostor za pisanje? Potem so magnetne pisalne pregrade, ki jih po meri izdelamo v podjetju TIP, prava rešitev za vas.

predstavitev obrezana

Magnetene pisalne pregrade so različnih oblik in dimenzij. Uporabite jih lahko kot zaključek na mizah, kot pregrado med mizami ali kot pregradno steno v pisarni. Možnosti uporabe so odvisne od potreb stranke in pri tem se vam lahko povsem prilagodimo. 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in zagotovo najdemo ustrezno rešitev za vašo situacijo.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.