TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

V domovih, šolskih in poslovnih prostorih so najbolj priljubljene bele magnetne emajlirane table. Številnim pa pri pisanju na table pomagajo predpripravljeni vzorci, ki so del table z grafiko.

Najbolj razširjena je bela ali zelena tabla z notnim črtovjem, ki jo uporabljajo glasbene šole in akademije. Tabla z notnim črtovjem ob višini 120 cm nudi 5 sklopov, ki se lahko podaljšajo v neskončno steno ob uporabi površine na tabli brez okvirja. Po želji se lahko tabla z notnim črtovjem prilagodi tudi po višini, s tem pa se ustrezno zmanjša število sklopov notnega črtovja.

V nižjih razredih osnovne šole je priljubljena bela ali zelena tabla s črtami z razmakom 10 centimetrov, ki omeji območje pisanja. S tem tabla s črtami pomaga otrokom pridobiti potrebne okvirje za pisanje, kot je to pripravljeno v šolskih zvezkih.

 

M M 6101 

                    

M M 6256 

Tabla z vodoravnimi črtami je priljubljena v nižjih razredih OŠ

  Tablo z mrežo uporabljajo tako v šolah kot tudi v podjetjih

 

V podjetjih ali šolah, kjer je pomembna uporaba grafov in tabele, je uporabna bela ali zelena tabla z mrežo z razmakom črt 5 centimetrov ali zelena tabla s mrežo in razmakom črt 10 centimetrov.

Pisalno površino z grafiko ima lahko tako stenska tabla, kot tudi tabla na stojalu, tabla s krili, drsna table in druge. Lastna proizvodnja nam zagotavlja, da se popolnoma prilagodimo željam stranke in table z grafiko uporabimo na kateri koli tabli iz našega portfelja.

Tako kot osnovne emajlirane table imajo tudi table z grafiko 30-letno garancijo, saj so črte na površino vžgane tekom procesa obdelave površine in zato prav tako obstojne in se ne zbrišejo z leti uporabe. Največja višina pri vseh grafikah je 120 centimetrov, seveda pa lahko po želji to povesem prilagodimo strankinim željam in potrebam.

Možnosti za uporabo pisalnih površin je torej res veliko, več si jih lahko ogledate v pregledu grafik. V kolikor željene rešitve za tablo z grafiko niste naši v katalogu ali članku, nas pokličite ali nam pošljite sporočilo in našli bomo pravo rešitev za vas.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.