TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Se tudi vam dogaja, da zasušenih zapisov na tabli ni mogoče očistiti z navadnim magnetnim brisalcem? Ali da so vaši otroci tablo popisali z alkoholnimi flomastri?

Potem imamo rešitvi za vas. Zasušeni madeži so povsem običajen pojav in tega ni mogoče spremeniti. Po določenem času se vsi zapisi posušijo in s tem jih je tudi težje očistiti. Uspešnost čiščenja pri tem je zelo odvisna od površine table, ki jo uporabljate. Na lakiranih površinah je mogoče madeže očistiti le s čistilom, medtem ko je za čiščenje emajliranih površin, ki jih imajo TIP table, dovolj čista voda in krpa.

Podobno je z uporabo alkoholnih flomastrov. te ni mogoče očistiti z vodo ne na lakirani ne na emajlirani površini. Na lakirani površini tega tudi ni mogoče očistiti, medtem ko se na emajlirani površini madež odstrani s čistilom za bele table, ki ga lahko kupite pri nas (pakiranje 2dl, pakiranje 1l).

V kolikor imate pri čiščenju table še vedno težave, nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali pri rešitvi.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.