TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

 Potrebujete TABLE PO MERI, ki jih ni v spletni trgovini?

Pišite nam na: info@tip-table.si

Tukaj si lahko prenesete navodila za montažo za stensko tablo in tablo na stojalu.

Magnetna emajlirana bela tabla se uporablja za različne namene ob uporabi markerjev na vodni osnovi.

Visoko kvalitetna magnetna emajlirana površina bele table omogoča pisanje po sistemu piši - briši s flomastri, napisano pa se učinkovito in z lahkoto pobriše. Emajlirana površina je primerna tudi za projekcijsko sliko. Čiščenje je enostavno, na suh način, občasno pa priporočamo uporabo posebnega čistila za belo tablo

# Opozorilo: po beli tabli ne pišemo z alkoholnimi flomastri. Magnetna bela tabla je namenjena pisanju s flomastri na vodni osnovi.

Bela tabla ima pisalno površino, ki je izdelana iz magnetne emajlirane pločevine, obdelane pri 700 - 900°C. Ekološka pisalna površina ustreza visokim okoljevarstvenim standardom (povezava na certifikate) in omogoča 99% recikliranje.

OBROBA: bela tabla je moderno oblikovana. Obroba je iz eloksiranega aluminija, zaobljeni PVC vogali omogočajo enostavno in hitro montažo. Debelina table je 18 mm.

POLICA ZA ODLAGANJE: bela tabla in polico, ki je nameščena vzdolž celotne dolžine. Vogali so zaščiteni s PVC zaključki.

TABLE Z GRAFIKO: bela tabla in lahko narisane črte črne barve, ki so lahko vtisnjene v površino bele table že v samem postopku izdelave pločevine, kar omogoča trajno obstojnost grafike.

Izvedba tabel s črtami:

  • bela tabla z notnim črtovjem - 5 sistemov po standardu,

  • bela tabla s črtami v razmiku 10 cm

  • bela tabla z mrežo 5x5 cm

  • bela tabla s križci 5x5 cm

 

Magneta bela tabla se lahko prelepi s folijo, ki jo potiskano izdelamo po želji naročnika.

MERE: Tehnični podatki, opis in navodilo za vzdrževanje tabel standardna višina belih tabel je 100, 120 in 150 cm, dolžino prilagodimo željam naročnika in sicer do 480 cm v enem kosu.

Najpogostejše mere belih tabel si lahko ogledate na v spletni trgovini.

Izdelamo tudi bele table v celoti po željah kupca.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.