TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

INTERAKTIVNI ZASLONI

NEWLINE interaktivni zasloni

 

Sodobni časi od nas v praksi zahtevajo vse bolj napredne rešitve, da lahko združujemo različne oblike delovanja in povezovanja različnih tehnoloških naprav. Predstavljajte si, da vas sredi sestanka manjkajoča funkcionalnost ali nezadostna kvaliteta vaših naprav spravi v zadrego in pod vprašaj postavi izvedbo pomembnega posla. Zagotovo se nihče ne želi znajti v taki situaciji. Prav zato je ustrezna izbira naprav, ki jih uporabljamo pri našem delu v različnih okoljih, še kako pomembna.

foto video2 1

V videu si lahko ogledate predstavitev splošne funkcionalnosti NEWLINE intaraktivnih zaslonov.

 

Zato vas povabimo k predstavitvi interaktivnih zaslonov priznane blagovne znamke NEWLINE, ki so z napredno funkcionalnostjo in tehnološko izpopolnjenostjo med najboljšimi na svetovnem trgu. NEWLINE interaktivni zasloni s svojo nadgrajeno in odzivno IR tehnologijo dotika nudijo hkrati najmehkejšo izkušnjo pisanja.

 

 foto video 1

Oglejte si uporabnost NEWLINE intaraktivnih zaslonov v razredu.

 

Povabimo vas, da si več o tehničnih lastnostih NEWLINE zaslonov preberete v spodnjih predstavitvah in na spletni strani.

Za povpraševanje o NEWLINE interaktivnih zaslonih stopite v stik z nami preko našega kontaktnega obrazca ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

                                                                   Education Brochure Newline 2020 slo page 0001 2

 

 

 

There are no articles in this category. If subcategories display on this page, they may have articles.

Subcategories

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.