TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

INTERAKTIVNI ZASLONI

AVTEK interaktivni zasloni

 

Sodobni časi od nas v praksi zahtevajo vse bolj napredne rešitve, da lahko združujemo različne oblike delovanja in povezovanja različnih tehnoloških naprav. Predstavljajte si, da vas sredi sestanka manjkajoča funkcionalnost ali nezadostna kvaliteta vaših naprav spravi v zadrego in pod vprašaj postavi izvedbo pomembnega posla. Zagotovo se nihče ne želi znajti v taki situaciji. Prav zato je ustrezna izbira naprav, ki jih uporabljamo pri našem delu v različnih okoljih, še kako pomembna.

V videu si lahko ogledate kratko predstavitev funkcionalnosti AVTEK intaraktivnih zaslonov.

Povabimo vas k predstavitvi interaktivnih zaslonov priznane blagovne znamke AVTEK, ki so z napredno funkcionalnostjo in tehnološko izpopolnjenostjo med najboljšimi na svetovnem trgu. AVTEK interaktivni zasloni s svojo nadgrajeno in odzivno IR tehnologijo dotika nudijo hkrati najmehkejšo izkušnjo pisanja.

Oglejte si uporabnost AVTEK intaraktivnih zaslonov v učnem procesu.

Povabimo vas, da si več o tehničnih lastnostih AVTEK zaslonov preberete na spletni stran.

Seveda pa smo vam za vsa vprašanja in inforamcije v pocezavi z AVTEK ineteraktivnimi zasloni vedno na voljo preko kontaktnega obrazca ali na številki +386 1 361 39 30.

   

There are no articles in this category. If subcategories display on this page, they may have articles.

Subcategories

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.