TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode


Interaktivna tabla Interwrite

Interaktivna tabla z vključeno programsko opremo v slovenskem jeziku, ki je kompatibilna v računalniških okoljih Windows, Linux in Mac. Za povezavo na računalnik vsebuje zaporedni (RS-232) in USB priključek (kabli so priloženi), možna je tudi brezžična Bluetooth in RH povezava. Priloženo je tudi dvoje elektronskih pisal.
Uporaba interaktivne table je mogoča le v povezavi z računalnikom in projektorjem.

Mimio sistem

Prenosna tehnologija interaktivne table, ki katerokoli obstoječo tablo spremeni v interaktivno. Mimio sistem je izdelan kot konzola s programsko opremo v slovenskem jeziku. Namesti se ob stranici table. Po uporabi jo lahko enostavno snamemo in prenesemo na drugo tablo. Kadar Mimio sistem ni vključen, se tabla uporablja kot običajna šolska tabla.
Za povezavo z računalnikom vsebuje USB kabel, 4 elektronska pisala, namestitveni CD s programsko opremo. Uporaba Mimio sistema je mogoča le v povezavi z računalnikom in projektorjem.

Tehnični podatki, opis in navodilo za vzdrževanje tabel

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.