TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

INTERAKTIVNI ZASLONI

NEWLINE interaktivni zasloni

 

Sodobni časi od nas v praksi zahtevajo vse bolj napredne rešitve, da lahko združujemo različne oblike delovanja in povezovanja različnih tehnoloških naprav. Predstavljajte si, da vas sredi sestanka manjkajoča funkcionalnost ali nezadostna kvaliteta vaših naprav spravi v zadrego in pod vprašaj postavi izvedbo pomembnega posla. Zagotovo se nihče ne želi znajti v taki situaciji. Prav zato je ustrezna izbira naprav, ki jih uporabljamo pri našem delu v različnih okoljih, še kako pomembna.

foto video2 1

V videu si lahko ogledate predstavitev splošne funkcionalnosti NEWLINE intaraktivnih zaslonov.

 

Zato vas povabimo k predstavitvi interaktivnih zaslonov priznane blagovne znamke NEWLINE, ki so z napredno funkcionalnostjo in tehnološko izpopolnjenostjo med najboljšimi na svetovnem trgu. NEWLINE interaktivni zasloni s svojo nadgrajeno in odzivno IR tehnologijo dotika nudijo hkrati najmehkejšo izkušnjo pisanja.

 

 foto video 1

Oglejte si uporabnost NEWLINE intaraktivnih zaslonov v razredu.

 

Povabimo vas, da si več o tehničnih lastnostih NEWLINE zaslonov preberete v spodnjih predstavitvah in na spletni strani.

Za povpraševanje o NEWLINE interaktivnih zaslonih stopite v stik z nami preko našega kontaktnega obrazca ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

                                                                   Education Brochure Newline 2020 slo page 0001 2

 

 

 

Ni prispevkov v tej kategoriji. Če je prikazana podkategorija na tej strani, lahko vsebuje prispevke.

Podkategorije

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.