TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

INTERAKTIVNI ZASLONI

AVTEK interaktivni zasloni

 

Sodobni časi od nas v praksi zahtevajo vse bolj napredne rešitve, da lahko združujemo različne oblike delovanja in povezovanja različnih tehnoloških naprav. Predstavljajte si, da vas sredi sestanka manjkajoča funkcionalnost ali nezadostna kvaliteta vaših naprav spravi v zadrego in pod vprašaj postavi izvedbo pomembnega posla. Zagotovo se nihče ne želi znajti v taki situaciji. Prav zato je ustrezna izbira naprav, ki jih uporabljamo pri našem delu v različnih okoljih, še kako pomembna.

V videu si lahko ogledate kratko predstavitev funkcionalnosti AVTEK intaraktivnih zaslonov.

Povabimo vas k predstavitvi interaktivnih zaslonov priznane blagovne znamke AVTEK, ki so z napredno funkcionalnostjo in tehnološko izpopolnjenostjo med najboljšimi na svetovnem trgu. AVTEK interaktivni zasloni s svojo nadgrajeno in odzivno IR tehnologijo dotika nudijo hkrati najmehkejšo izkušnjo pisanja.

Oglejte si uporabnost AVTEK intaraktivnih zaslonov v učnem procesu.

Povabimo vas, da si več o tehničnih lastnostih AVTEK zaslonov preberete na spletni stran.

Seveda pa smo vam za vsa vprašanja in inforamcije v pocezavi z AVTEK ineteraktivnimi zasloni vedno na voljo preko kontaktnega obrazca ali na številki +386 1 361 39 30.

   

Ni prispevkov v tej kategoriji. Če je prikazana podkategorija na tej strani, lahko vsebuje prispevke.

Podkategorije

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.