TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Uporaba šolske dvižne tabele je priporočljiva predvsem v prostorih, ki imajo višji strop in potrebujemo veliko pisalne površine.

Omogoča široko predstavitev vsebine snovi, saj velik obseg pisalne površine zagotavlja, da napisanega ni potrebno sproti brisati.

V primeru, da tablo namestimo z odmikom od stene, pridobimo prostor za montažo stenske table, interaktivne table, LCD zaslona itd. Tabli v dvižnem sistemu sta lahko enakih ali različnih barvnih površin (bela, zelena, črna). Sistem omogoča brezstopenjsko nastavitev optimalne višine za pisanje in branje.

Vse pisalne površine so izdelana iz magnetne emajlirane pločevine, obdelane pri 700 - 900°C. Ekološka pisalna površina ustreza visokim okoljevarstvenim standardom (povezava na certifikate) in omogoča 99% recikliranje.

SINHRONI DVIG: obe dvižni tabli sta med seboj povezani. Ko dvigujemo eno tablo, se druga sočasno spušča in obratno. Ta sistem vedno predvideva dve tabli.

POSAMIČNI DVIG: vsaka dvižna tabla je samostojno vpeta med stebre. Ko dvigujemo eno tablo, druga ostaja na svojem mestu. V tem sistemu imamo lahko samo eno ali več tabel.

DELOVANJE: dvižna tabla se dviguje in spušča ob stebru, ki omogoča stabilno konstrukcijo in natančno premikanje table. Protiutež olajša dvigovanje in spuščanje.

Pri tablah večjih dimenzij je možnost električnega pomika tabel.

POLICA ZA ODLAGANJE: polica je nameščena vzdolž celotne dolžine table. Vogali so zaščiteni s PVC zaključki.

DODATNE MOŽNOSTI:  na steno za dvižno tablo se lahko namesti stenska ali interaktivna tabla, katero dvižna tabla po potrebi v celoti prekrije.

Na dvižno tablo lahko se lahko namesti tudi projekcijsko platno, karnisa za zemljevide in podobna šolska oprema.

Na področju dvižnih tabel sodelujemo predvsem z našim nemškim partnerjem podjetjem Avilux, ki opremlja šole po vsej Nemčiji.

MERE: Tehnični podatki, opis in navodilo za vzdrževanje tabel standardna višina dvižne table je 100 ali 120 cm, dolžino prilagodimo željam naročnika in sicer do 400 cm v enem kosu.

Najpogostejše mere dvižnih tabel si lahko ogledate v tabeli. Izdelamo tudi table v celoti po željah kupca.

# Opozorilo: odmera prostora za sistem dvižnih tabel:

  • pri dolžini je potrebno upoštevati še dodatnih 30 cm

  • optimalna višina stropa za namestitev dvižne table je 3,40 m

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.