TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode


Interaktivna tabla Interwrite

Interaktivna tabla z vključeno programsko opremo v slovenskem jeziku, ki je kompatibilna v računalniških okoljih Windows, Linux in Mac. Za povezavo na računalnik vsebuje zaporedni (RS-232) in USB priključek (kabli so priloženi), možna je tudi brezžična Bluetooth in RH povezava. Priloženo je tudi dvoje elektronskih pisal.
Uporaba interaktivne table je mogoča le v povezavi z računalnikom in projektorjem.

Mimio sistem

Prenosna tehnologija interaktivne table, ki katerokoli obstoječo tablo spremeni v interaktivno. Mimio sistem je izdelan kot konzola s programsko opremo v slovenskem jeziku. Namesti se ob stranici table. Po uporabi jo lahko enostavno snamemo in prenesemo na drugo tablo. Kadar Mimio sistem ni vključen, se tabla uporablja kot običajna šolska tabla.
Za povezavo z računalnikom vsebuje USB kabel, 4 elektronska pisala, namestitveni CD s programsko opremo. Uporaba Mimio sistema je mogoča le v povezavi z računalnikom in projektorjem.

Tehnični podatki, opis in navodilo za vzdrževanje tabel

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.