TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode


cdc k0KRNtqcjfw unsplash              Novo v naši ponudbi

HIGIENSKA BELA TIP-TABLA

  • emajlirana površina je odporna na praske in je hkrati antibakterijska,
  • na površini se v 24-ih urah brez dodatne aktivnosti uniči 99-odstotkov vseh mikrobov in bakterij,
  • po testih v nemških certificiranih laboratorijih je tehnologija učinkovita tudi v boju proti virusom, kot so koronavirus (SARS-Cov-2), SARS (SARS-Cov), MERS (MERS-Cov) in Influenca A,
  • anti-mikrobna tehnologija deluje takoj in aktivno razkužuje površino,
  • posebni dodatek v tabli je ves čas aktiven in ima neomejeno življenjsko dobo,
  • anti-mikrobna površina ne spušča nobenih snovi, je brez vonja in barve in je okolju prijazna,
  • tabla je izredno primerna je za šole, bolnišnice, zdravstvene domove, laboratorije, jedilnice, javne prostore, co-working prostore

       * Do 31.12.2020 naročite higienske table (zaenkrat v izvedbi svetleča bela tabla z višino 120cm) po nespremenjeni ceni naših emajliranih tabel.

SEZNAM OBROB IN STRUKTURE page 0001

SEZNAM OBROB IN STRUKTURE page 0002

SEZNAM OBROB IN STRUKTURE page 0003

Poleg navedenih osnovnih izvedb imamo v našem sortimentu tudi številne druge možnost, med katerimi lahko izbira stranka in si tako oblikuje tablo po svoji želji. Vse table si lahko ogledate v spletni trgovini. V kolikor med njimi ni table v dimenzijah, kot bi si jo vi želeli, nas kontaktirajte in z veseljem bomo našli rešitev tudi za vas.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.