TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

TABLA BREZ OKVIRJA

ELEGANTNE TABLE BREZ OKVIRJA

 

Potrebe in želje na trgu so vse bolj usmerjene v elegantne in uporabne rešitve. Ljudje se namreč vse bolj zavedamo, da prostori, v katerih se šolamo, delamo ali kako drugače vsakodnevno ustvarjamo, še kako vplivajo na naše počutje in posledično na aktivnosti, ustvarjalnost in rezultate. Spremembam ne morejo uiti niti table, ki so se dolga leta uporabljala predvsem na stenah učilnic in v osrednjih pisarniških prostorih. Z novimi trendi in agilnimi metodami delovanja pa se je tudi to spremenilo.

sklop tabel OŠ Fužine

4 table brez obrobe združene v neskončno tablo na hodniku ene izmed slovenskih osnovnih šol

 

Za vas smo zato razvili nove, modernejše in nevpadljive table brez okvirja, ki se lahko montirajo v različne prostore, za različne namene – s tem se uporabna vrednost table bistveno razširi. Deljenje informacij in znanja je danes ključnega pomena in interaktivno delovanje je danes postala stalnica. Na tablah brez okvirja lahko tako nevpadljivo delite znanje in informacije na hodnikih, v pisarnah, coworking prostorih, lahko nadomestijo površino vaše stene, ki se tako spremeni v neskončno ustvarjalno površino in še marsikaj je mogoče narediti.

 

Table brez okvirja vam lahko izdelamo vse do dolžine 4 metre, ravni robovi pa so lahko obarvani povsem po vaših željah (lahko črni, beli ali zeleni, kot površine, ali katere barve).

Ravni robovi omogočajo tudi neskončno zlaganje tabel glede na vaše želje. 

 

tabla obroba

Table brez okvirja so zaradi nosilcev od stene oddaljene 10mm, kar omogoča tudi izvedbo LED ali drugih osvetlitev.

 

Naša lastna proizvodnja z več kot 30-letno tradicijo in sodelovanje z največjim evropskim proizvajalcem jeklenih emajliranih površin omogoča, da se vam povsem prilagodimo pri iskanju najboljših rešitev za vaše ustvarjalne prostore in vam ponudimo najboljše rešitve na trgu.

Že desetletja nam zaupajo ravnatelji in dekani slovenskih šol in univerz, kjer se table uporabljajo vsakodnevno, zakaj nam ne bi zaupali tudi vi?

Delite z nami vaše ideje in rešitve preko Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali kontaktnega obrazca in zagotovo bomo našli način za uresničitev vaših želja.

Ni prispevkov v tej kategoriji. Če je prikazana podkategorija na tej strani, lahko vsebuje prispevke.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.