TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

TIP table

TIP table so na slovenskem trgu prisotne že več kot 30 let in so del učilnic vseh slovenskih šol, fakultet in tudi številnih slovenskih podjetjih.

 

Zakaj TIP tabla?


- magnetna pisalna površina je iz emajliranega jekla in zato odporna na praske, kemikalije in temperaturo in ima 30-letno garancijo,

- prilagojen ALU okvir s pločevino na hrbtni strani zagotavlja trdnost table, elegantni izgled in enostavno montažo,

lastna proizvodnja nam omogoča popolno prilagodljivost vašim potrebam in željam,

- tudi po nakupu vam kot edini proizvajalec tabel v Sloveniji nudimo popolno podporo in pomoč pri uporabi tabel.

Sortiment naših tabel je zelo širok, zato lahko vsak najde tablo zase. Nudimo vam naslednje produkte:

in ostali program:

M M 6206

Naše standardne artikle lahko naročite v naši spletni trgovini, v primeru izdelave po meri in seveda v primeru kakršnih koli vprašanj pa smo vam vedno na voljo preko kontaktnega obrazca, na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefonu 01 361 39 30.

Ni prispevkov v tej kategoriji. Če je prikazana podkategorija na tej strani, lahko vsebuje prispevke.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.