TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Zemljevidi

TIP NAVOJNI DVIŽNI ZEMLJEVIDI

 

So tudi v vaši šoli v učilnicah navojni dvižni zemljevidi, pa ne veste, kdo vam lahko pomaga pri zamenjavi dela ali pri montaži novega mehanizma - roloja oziroma karnis? Podjetje TIP je pravi naslov za vas in z veseljem vam pomagamo rešiti vašo situacijo. Zakaj ne bi skupaj z mehanizmom oziroma karnisami pri nas naročili tudi zemljevid in tako ne bi imeli popolnoma nobenih dodatnih skrbi s tem? Tako bi navojni dvižni zemljevidi v vaših učilnicah dobili povsem novo podobo. 

Pri nas vam nudimo celotno storitev, izdelamo tako okvir kot tudi mehanizem - roloji oziroma karnise, uredimo zemljevide in jih pritrdimo, po potrebi pa poskrbimo tudi za dostavo in montažo.  

Karnisa za zemljevid 4

Ne veste, ali bi na mehanizem obesili tri, štiri ali pet zemljevidov? Nam število željenih zemljevidov ne predstavlja preglavic, pri tem se vam povsem prilagodimo in vas razbremenimo tudi teh skrbi. Za dvigovanje in spuščanje zemljevidov uporabljamo sistem z roloji oziroma karnisami brez vzmeti z verižico, ki se bistveno manj kvari, je zato trajnejši in zagotavlja enostavnejšo uporabo. Navojni dvižni zemljevidi so tako združeni znotraj enega elegantnega okvirja in številom rolojev oziroma karnis glede na vašo željo oziroma potrebo.

Karnisa za zemljevid 5

Niste prepričani, kako bi lahko uredili vašo situacijo z navojnimi dvižnimi zemljevidi, kakšne rešitve obstajajo in ali je vaše želje mogoče uresničiti? Kontaktirajte nas in skupaj bomo zagotovo uresničili vsako idejo.

Ni prispevkov v tej kategoriji. Če je prikazana podkategorija na tej strani, lahko vsebuje prispevke.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.