TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Imate tudi v vaši šoli v učilnicah dvižne zemljevide, pa ne veste, kdo vam lahko pomaga pri zamenjavi dela ali pri montaži novega roloja oziroma karnise? Podjetje TIP je pravi naslov za vas in z veseljem vam pomagamo rešiti vašo situacijo. Zakaj ne bi skupaj z mehanizmom oziroma karnisami pri nas naročili tudi zemljevide (poglejte naš seznam zemljevidov) in tako ne bi imeli popolnoma nobenih dodatnih skrbi s tem? Tako bi navojni dvižni zemljevidi v vaših učilnicah dobili povsem novo podobo. 

Pri nas vam nudimo celotno storitev, izdelamo tako okvir (les, aluminij) kot tudi mehanizem (roloji oziroma karnise), uredimo zemljevide in jih pritrdimo, po potrebi pa poskrbimo tudi za dostavo in montažo.

SLIKOVNA PREDSTAVITEV MONTIRANE KARNISE ZA ZEMLJEVIDE (klikni za ogled)

 

 Karnisa za zemljevid 4  pogled od daleč obrezana  IMG 1298

Ne veste, ali bi na mehanizem obesili tri, pet, sedev ali devet zemljevidov? Pri nas pripravimo karniso s številom zemljevidov po vaši željiZa dvigovanje in spuščanje zemljevidov uporabljamo sistem z roloji oziroma karnisami brez vzmeti z verižico, ki se bistveno manj kvari, je zato trajnejši in zagotavlja enostavnejšo uporabo. Dvižni zemljevidi so tako združeni znotraj enega elegantnega okvirja s številom rolojev oziroma karnis glede na vašo željo oziroma potrebo.

 

Kontaktirajte nas in skupaj bomo zagotovo našli rešitev za vašo situacijo.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.