TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Na pregrade na vaših pisalnih mizah ali med delovnimi prostori še vedno lepite zapiske z lepilom in nanje ne morete ničesar napisati, čeprav bi vam to pomagalo pri vaših idejah in deljenju informacij? Kaj pa če bi imeli za pregrado površino, ki na katero bi lahko z magneti pritrjevali različne zabeležke, poleg tega pa bi jo lahko uporabljali tudi kot prostor za pisanje? Potem so magnetne pisalne pregrade, ki jih po meri izdelamo v podjetju TIP, prava rešitev za vas.

predstavitev obrezana

Magnetene pisalne pregrade so različnih oblik in dimenzij. Uporabite jih lahko kot zaključek na mizah, kot pregrado med mizami ali kot pregradno steno v pisarni. Možnosti uporabe so odvisne od potreb stranke in pri tem se vam lahko povsem prilagodimo. 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in zagotovo najdemo ustrezno rešitev za vašo situacijo.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.