TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Imate v vašem podjetju ali domu omejen prostor, ne odgovarja vam nobena standardna dimenzija tabel, vi pa bi radi imeli kakovostno pisalno površino? Ali pa imate večje površine in vam standardne dimenzije tabel ne zadoščajo za vaše potrebe?

V podjetju TIP imamo rešitev za vas. Kot edini proizvajalec tabel v Sloveniji z lastno proizvodnjo vam izdelamo table povsem po vaši meri. TIP tabla po meri je sestavljena iz ALU okvirja, magnetne emajlirane površine, ki ima 30-letno garancijo, kartonske sredice ali iverke in pločevine tudi na hrbtni strani, kar zagotavlja trdnost in stabilnost table. Na naši speltni strani si lahko ogledate možnosti, ki jih nudimo tako z okvirji kot tudi z različnimi tipi površin in predpripravljenimi in trajno vžganimi grafikami na njih. V kolikor željene grafike ni na seznamu, nam lahko pošljete željen vzorec grafike in vam jo pripravimo mi. 

TIP tabla po meri lahko meri v dolžino od 10 centimetrov ali manj pa do 8 metrov in več, v višino pa lahko table segajo tudi do višine treh metrov. Kako izgleda TIP tabla po meri si lahko ogledate v katalogu, ki smo ga posneli v novih poslovnih prostorih Iskra Mehanizmi, kjer so se odločili za TIP tablo z LUX okvirjem in TIP tablo brez okvirja.

TIP tabla po meri v enem kosu ima lahko najkrajšo stranico dolgo največ 150cm, večje pločevine na trgu niti ni mogoče dobiti. Lahko pa večje dimenzije dobimo s sestavljanjem tabel, čemur so namenjene TIP table brez okvirja in TIP table z LUX okvirjem. Povabimo vas, da si več o TIP tablah preberete tudi v članku.

 

 Tip40  Tip57  Tip37
 sestavljena TIP tabla z LUX okvirjem  sestavljene TIP table brez okvirja

 sestavljena TIP tabla brez okvirja

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.