TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Se tudi vam dogaja, da zasušenih zapisov na tabli ni mogoče očistiti z navadnim magnetnim brisalcem? Ali da so vaši otroci tablo popisali z alkoholnimi flomastri?

Potem imamo rešitvi za vas. Zasušeni madeži so povsem običajen pojav in tega ni mogoče spremeniti. Po določenem času se vsi zapisi posušijo in s tem jih je tudi težje očistiti. Uspešnost čiščenja pri tem je zelo odvisna od površine table, ki jo uporabljate. Na lakiranih površinah je mogoče madeže očistiti le s čistilom, medtem ko je za čiščenje emajliranih površin, ki jih imajo TIP table, dovolj čista voda in krpa.

Podobno je z uporabo alkoholnih flomastrov. te ni mogoče očistiti z vodo ne na lakirani ne na emajlirani površini. Na lakirani površini tega tudi ni mogoče očistiti, medtem ko se na emajlirani površini madež odstrani s čistilom za bele table, ki ga lahko kupite pri nas (pakiranje 2dl, pakiranje 1l).

V kolikor imate pri čiščenju table še vedno težave, nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali pri rešitvi.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.