+386 1 361 39 30

tip@siol.net

TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Drsno tablo lahko poljubno premikamo levo ali desno ob steni. Lahko jo namestimo na obstoječo stensko fiksno tablo ali neposredno na steno skupaj z vodilom. Dolžina premika table je poljubna. Dvojno vodilo poleg premikanja table omogoča tudi vpenjanje papirja.

Tabla ima na zadnji strani kolesa, ki se premikajo po aluminijastem vodilu.

Pisalna površina je izdelana iz magnetne emajlirane pločevine, obdelane pri 700 - 900°C. Ekološka pisalna površina ustreza visokim okoljevarstvenim standardom in omogoča 99% recikliranje.

Vodilo iz eloksiranega aluminija je estetskega videza, močno in stabilno. Vanj lahko vpnemo tudi plakate ali liste in služi kot galerijska letev.

OBROBA:  tabla je moderno oblikovana. Obroba je iz eloksiranega aluminija, zaobljeni PVC vogali omogočajo enostavno in hitro montažo. Debelina table je 18 mm.

MERE:  Tehnični podatki, opis in navodilo za vzdrževanje tabel standardna višina tabel je 120 cm, dolžino prilagodimo željam naročnika in sicer do 300 cm v enem kosu.

Najpogostejše mere drsnih tabel si lahko ogledate v tabeli.

Izdelamo tudi table v celoti po željah kupca.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.