TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Stojalo omogoča samostojno postavitev table. Če stojalu dodamo kolesa, se poveča prostorska možnost uporabe table in olajša njeno mobilnost.

Tabla je pritrjena na stabilno kovinsko konstrukcijo. Stojalo je prašno barvano. Z namenom lažjega transporta se lahko razstavi na posamezne elemente.

Površina table je izdelana iz različnih materialov:

  • bela emajlirana magnetna površina za pisanje s flomastri

  • zelena emajlirana magnetna površina za pisanje s kredo

  • pluta ali tekstil za pritrjevanje obvestil z žebljički

  • iveral za lepljenje obvestil

ENOSTRANSKA TABLA:  enostranska uporabna površina. Tabla je lahko je samostojna ali pa povezana z več tablami v pregradni pano.

Polička za odlaganje pisal poteka po celotni dolžini table.

DVOSTRANSKA TABLA: dvostranska uporabna tabla poveča pisalno površino. Površina table je lahko kombinacija enakih materialov kot pri enostranski tabli.

Na stojalu je nameščena kratka polička za odlaganje pisal.

Dvostranska tabla je lahko izdelana v dveh izvedbah:

  • vrtljiva: obrne se samo pisalna plošča

  • fiksna: tabla se obrne skupaj s stojalom

OBROBA: tabla je moderno oblikovana. Obroba je iz eloksiranega aluminija, zaobljeni PVC vogali omogočajo enostavno in hitro montažo. Debelina table je 18 mm.

MERE: Tehnični podatki, opis in navodilo za vzdrževanje tabel standardna višina tabel je 120 cm, dolžino prilagodimo željam naročnika in sicer do 240 cm v enem kosu.

Najpogostejše mere si lahko ogledate v tabeli.

Izdelamo tudi table v celoti po vaših željah.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.