TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Flipchart tabla na stojalu (slika flipchart table na stojalu) je lahka prenosna tabla, primerna za predavatelje, ki svoj delovni prostor pogosto menjujejo ali želijo tablo po uporabi pospraviti.

Trinožno teleskopsko stojalo z nastavljivo višino je mogoče zložiti prav do roba table in tablo nato pospraviti v torbo (slika torbe). Stojalo lahko prav tako namestimo v različne položaje nagiba table.

Površina table je lahko v vseh barvnih izvedbah: bela, zelena ali črna.

Bela magnetna tabla je namenjena pisanju s flomastri na vodni osnovi. Čiščenje je enostavno, na suh način, občasno pa priporočamo uporabo posebnega čistila za belo tablo (povezava na pribor).

# Opozorilo: po tabli ne pišemo z alkoholnimi flomastri!

Zelena ali črna magnetna tabla je namenjena pisanju s kredo. Pri čiščenju uporabljajte le čisto vodo, občasno pa priporočamo uporabo posebnega čistila za zeleno tablo (povezava na pribor).

Pisalna površina je izdelana iz magnetne emajlirane pločevine, obdelane pri 700 - 900°C. Ekološka pisalna površina ustreza visokim okoljevarstvenim standardom (povezava na certifikate) in omogoča 99% recikliranje.

OBROBA: (slika 6 obroba) tabla je moderno oblikovana. Obroba je iz eloksiranega aluminija, zaobljeni PVC vogali omogočajo enostavno in hitro montažo. Debelina table je 18 mm.

POLICA ZA ODLAGANJE: (slika 7 slika police) polica je nameščena vzdolž celotne dolžine table. Vogali so zaščiteni s PVC zaključki.

STOJALO Z NASTAVLJIVO VIŠINO IN NAGIBOM omogoča, da višino in nagib table lahko popolnoma prilagodimo.

Standardne velikosti flipchart table sta:

  • 60x90 cm (pisalna površina), končna višina zgornjega roba table skupaj s stojalom je do 190 cm višine

  • 70x100 cm (pisalna površina), končna višina zgornjega roba table skupaj s stojalom je do 190 cm višine

DODATNE MOŽNOSTI: na tablo se namesti papirni blok, če želimo, da napisanega sprosti ne izbrisujemo. Papirni blok se na tablo pritrdi preko posebne konzole. Blok je 30-listni in ustreza standardnim velikostim table.

Tehnični podatki, opis in navodilo za vzdrževanje tabel

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.