TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Tabla ima enako funkcijo in kvaliteto pisalne površine kot standardne šolske table.

Tanjša obroba daje elegantnejši videz, zato so primerne predvsem za domačo uporabo, lahko pa se jih uporabi kot stensko oblogo.

Bela magnetna šolska tabla je namenjena pisanju s flomastri na vodni osnovi. Visoko kvalitetna magnetna emajlirana površina omogoča sproščeno pisanje po sistemu piši - briši s flomastri, napisano pa se učinkovito in z lahkoto pobriše. Emajlirana površina je primerna tudi za projekcijsko sliko. Čiščenje je enostavno, na suh način, občasno pa priporočamo uporabo posebnega čistila za belo tablo (povezava na pribor).

# Opozorilo: po tabli ne pišemo z alkoholnimi flomastri!

Pisalna površina je izdelana iz magnetne emajlirane pločevine, obdelane pri 700 - 900°C. Ekološka pisalna površina ustreza visokim okoljevarstvenim standardom (povezava na certifikate) in omogoča 99% recikliranje

OBROBA: tabla je moderno oblikovana. Obroba je iz eloksiranega aluminija, zaobljeni PVC vogali omogočajo enostavno in hitro montažo. Debelina table je 8 mm.

Zaradi specifične obrobe tabla ne more imeti poličke za odlaganje pisal.

MERE: Tehnični podatki, opis in navodilo za vzdrževanje tabel standardna višina tabel je do 120 cm, dolžino prilagodimo željam naročnika in sicer do 240 cm v enem kosu.

Najpogostejše mere belih tabel si lahko ogledate v tabeli.

Izdelamo tudi table v celoti po željah kupca.

TABLA NA LESENEM STOJALU: (slika stojala) tabla na lesenem stojalu v vseh barvnih možnostih - zeleni, črni ali beli. Tanek okvir daje eleganten videz. Tabla je lahka in snemljiva in zelo primerna za domačo uporabo, še posebej jo bodo z veseljem uporabljali otroci.

TABLA S SPONKO: (slika table) zaradi lahkosti so lažje in primerne za prenašanje (format A4 do A2). Uporabljajo jih športni trenerji, tehnologi v proizvodnji, predavatelji.

DODATNE MOŽNOSTI: (slika vodila) zaradi tanjše debeline jih lahko namestimo kot polnila vrat pri pohištvu, kot oblogo v kuhinji ali preprosto oblogo sten v večjih površinah.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.