TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Zelena magnetna šolska tabla je namenjena pisanju s kredo. Visoko kvalitetna magnetna emajlirana površina omogoča dolgoletno brezskrbno uporabo. Pri čiščenju uporabljajte le čisto vodo, občasno pa priporočamo uporabo posebnega čistila za zeleno tablo (povezava na pribor).

Pisalna površina je izdelana iz magnetne emajlirane pločevine, obdelane pri 700 - 900°C. Ekološka pisalna površina ustreza visokim okoljevarstvenim standardom (povezava na certifikate) in omogoča 99% recikliranje. 

OBROBA:  tabla je moderno oblikovana. Obroba je iz eloksiranega aluminija, zaobljeni PVC vogali  omogočajo enostavno in hitro montažo. Debelina table je 18 mm.POLICA ZA ODLAGANJE:  polica je nameščena vzdolž celotne dolžine table. Vogali so zaščiteni s PVC zaključki.TABLE Z GRAFIKO: (slika 4 tabla s črtami) črte bele barve so vtisnjene v površino že v samem postopku izdelave pločevine, kar omogoča  trajno obstojnost grafike.
Izvedba tabel s črtami: 

  • Tabla z notnim črtovjem - 5 sistemov po standardu, 
  • Tabla s črtami v razmiku 10 cm 
  • Tabla z mrežo 10 x 10 cm

 

MERE: Tehnični podatki, opis in navodilo za vzdrževanje tabel standardna višina tabel je 120 cm, dolžino prilagodimo željam naročnika in sicer do 480 cm v enem kosu. Najpogostejše mere zelenih tabel  si  lahko ogledate v tabeli. Izdelamo tudi table v celoti po željah kupca.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.