TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

 Potrebujete TABLE PO MERI, ki jih ni v spletni trgovini?

Pišite nam na: info@tip-table.si

Tukaj si lahko prenesete navodila za montažo za stensko tablo in tablo na stojalu.

Karnisa za zemljevide, 6 zemljevidov

Print
Karnisa za zemljevide vam omogoča hrambo in uporabo večjega števila zemljevidov na enem mestu
Šifra izdelka: 3300-06
Dobavni rok: do 10 dni.
IMG_1299
IMG_1308
Opis

Karnisa za zemljevide je uporabna v situacijah, kjer je potrebno imeti hkrati več zemljevidov na enem mestu. Naše karnise imajo znotraj elegantnega aluminijastega okvirja prostor za 3 do 9 zemljevidov. Za dvigovanje in spuščanje uporabljamo sistem z roloji brez vzmeti, ki se manj kvari, je enostaven za uporabo in zato trajnejši.

Poleg izdelave karnise poskrbimo tudi za zemljevide, ki jih zmontiramo na karniso. Karniso z naročenimi ali vašimi zemljevidi vam po želji tudi dostavimo in zmontiramo na mestu uporabe.

Seznam vseh zemljevidov, ki jih lahko naročite pri nas, si oglejte na povezavi.

Oglejte si slikovno predstavitev karnise na eni izmed osnovnih šol, ki jo lahko najdete tudi med gradivi na naši spletni strani.

Košarica izdelkov

 x 

Košarica je prazna

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.