TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

 Potrebujete TABLE PO MERI, ki jih ni v spletni trgovini?

Pišite nam na: info@tip-table.si

Tukaj si lahko prenesete navodila za montažo za stensko tablo in tablo na stojalu.

Samolepilna magnetna mapa, A4, črna

Print
Samolepilna PVC magnetna mapa poskrbi za hitro in enostavno objavo ali odstranitev predstavljenih podatkov na A4 formatu. Prilepi se lahko na les, plastiko in kovino. Mogoče jo je odstraniti in znova uporabiti na drugi površini.
Šifra izdelka: 75270
Dobavni rok: do 10 dni.
samolepilna mapa 2
samolepilna mapa 1
samolepilna mapa 3
Opis

Magnetna mapa je narejena iz PVC folije, okoli katere je prilepljen tanek magnetni pas, kar omogoča hitro in enostavno uporabo v primeru objave različnih A4 vsebin.

Mapa je lahko postavljena navpično ali vodoravno. Zaradi samolepilne funkcije hrbtne površine se lahko prilepi na les, plastiko, steklo, kovino ipd. Mogoče jo je odstraniti in znova uporabiti na drugi površini.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.