TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Potrebe in želje na trgu so vse bolj usmerjene v elegantne in uporabne rešitve. Ljudje se namreč vse bolj zavedamo, da prostori, v katerih se šolamo, delamo ali kako drugače vsakodnevno ustvarjamo, še kako vplivajo na naše počutje in posledično na aktivnosti, ustvarjalnost in rezultate. Spremembam ne morejo uiti niti table, ki so se dolga leta uporabljala predvsem na stenah učilnic in v osrednjih pisarniških prostorih. Z novimi trendi in agilnimi metodami delovanja pa se je tudi to spremenilo.

 

M M 6280

4 table brez okvirja združene v neskončno tablo na hodniku prenovljene OŠ Fužine

 M M 6194

Tabla brez okvirja pred vhodom v učilnico.

 

Za vas smo zato razvili nove, modernejše in nevpadljive table brez okvirja, ki se lahko montirajo v različne prostore, za različne namene – s tem se uporabna vrednost table bistveno razširi. Deljenje informacij in znanja je danes ključnega pomena in interaktivno delovanje je postalo del našega vsakdana. Na tablah brez okvirja lahko tako nevpadljivo delite znanje in informacije na hodnikih, v pisarnah, coworking prostorih, lahko pa nadomestijo tudi površino vaše stene, ki se tako spremenijo v neskončno ustvarjalno površino.

 

 

Črna brez obrobe z osvetlitvijo

Tabla brez okvirja je zaradi nosilcev od stene oddaljena 10mm, kar omogoča tudi izvedbo LED ali drugih osvetlitev.

 

Tabla brez okvirja je dolga do 4 metre, ravni robovi pa so lahko obarvani povsem po vaših željah (v črni, beli ali zeleni, kot površine, ali katere druge barve). Zaradi ravnih robov se lahko posamezne table brez okvirja zlagajo ena poleg druge in tako ustvarite neskončne elegantne ustvarjalne površine.

 

tabla obroba

Med steno in tablo brez okvirja je 10mm prostora in se ob običajnem naročilu zapolni z leseno obrobo.

 

Lastna proizvodnja z več kot 30-letno tradicijo in sodelovanje z največjim evropskim proizvajalcem jeklenih emajliranih površin nam omogoča, da se vam povsem prilagodimo pri iskanju najboljših rešitev za vaše ustvarjalne prostore in vam ponudimo najboljše produkte na trgu, kot je tudi naša tabla brez okvirja.

Že desetletja nam zaupajo ravnatelji in dekani slovenskih šol in univerz, kjer se table uporabljajo vsakodnevno, zakaj nam ne bi zaupali tudi vi?

Delite z nami vaše ideje preko Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali kontaktnega obrazca in zagotovo bomo našli način za njihovo uresničitev.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.