TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Omogoča samostojno postavitev table. Primerna je za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo.

Pisalna površina omogoča pisanje s kredo ali flomastri in tudi pritrjevanje magnetov. Primerna je kot oglasna tabla za reklame in gostinsko ponudbo.

Tabla je magnetna z emajlirano površino v beli, zeleni ali črni barvi. Višina stojala je ca 20 cm oz. sorazmerno glede na velikost table, da je zagotovljena stabilnost in estetski videz.

Če želimo tablo uporabljati kot podlogo za plakate in slike, lahko nanjo namestimo tudi klip okvir.

Pisalna površina je izdelana iz magnetne emajlirane pločevine, obdelane pri 700 - 900°C. Ekološka pisalna površina ustreza visokim okoljevarstvenim standardom (povezava na certifikate) in omogoča 99% recikliranje.

OBROBA: tabla je moderno oblikovana. Obroba je iz eloksiranega aluminija, zaobljeni PVC vogali omogočajo enostavno in hitro montažo. Debelina table je 18 mm.

MERE: standardne mere so 50x80, 60x80 in 70x100 cm, seveda se pa prilagodimo željam naročnika.

DODATNE MOŽNOSTI: V ponudbi imamo dvojno Klip A tablo z vstavljeno pločevino za pisanje s kredo ali flomastri.

Tehnični podatki, opis in navodilo za vzdrževanje tabel

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.