TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Oglasna tabla mogoča pritrjevanje plakatov in oglasnih obvestil in z žebljički. Izvedba je lahko stenska ali na stojalu.

OBROBA: tabla je moderno oblikovana. Obroba je iz eloksiranega aluminija, zaobljeni PVC vogali omogočajo enostavno in hitro montažo. Debelina table je 18 mm.

Lahko izdelamo tudi lesen okvir širine 15 mm. Osnovni les je smreka, ki jo po želji obarvamo v različne nianse.

MERE: standardna višina je do 100 cm, dolžino prilagodimo željam naročnika.

Najpogostejše dimenzije si lahko ogledate v tabeli.

Izdelamo tudi table v celoti po vaših željah.

PLUTA NA STOJALU: stojalo na kolesi nudi večjo mobilnost table.

STATIČNA PLUTA: (slika plute) za pritrjevanje ne potrebujemo nikakršnega pribora, površina sama drži papir na mestu. Osnovni format plošče je 58x46 cm, lahko pa izdelamo tudi večjo tablo s sestavljanjem osnovnih plošč.

PLUTA S TEKSTILOM: (slika plute) tablo s pluto lahko prekrijemo z različnim blagom po želji naročnika.

PLUTA IN BELA TABLA: (slika plute) kombinacija bele magnetne table in plute.

Tehnični podatki, opis in navodilo za vzdrževanje tabel

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.