TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Tabla s krilom omogoča, da v primeru, ko smo omejeni s prostorom, povečamo pisalno površino. Tabelno krilo je lahko v vseh barvah in barvnih kombinacijah: beli, zeleni in črni.

Pisalna površina je izdelana iz magnetne emajlirane pločevine, obdelane pri 700 - 900°C. Ekološka pisalna površina ustreza visokim okoljevarstvenim standardom (povezava na certifikate) in omogoča 99% recikliranje.

OBROBA:  tabla je moderno oblikovana. Obroba je iz eloksiranega aluminija, zaobljeni PVC vogali omogočajo enostavno in hitro montažo. Debelina table je 18 mm.

POLICA ZA ODLAGANJE:  polica je nameščena vzdolž celotne dolžine table. Vogali so zaščiteni s PVC zaključki.

SREDINSKO KRILO:  omogoča povečanje pisalne površine brez povečanja zunanjih dimenzij table.

KONČNO KRILO: poveča pisalno površino, ob tem pa se poveča tudi zunanja dimenzija table.

MERE: Tehnični podatki, opis in navodilo za vzdrževanje tabel standardna višina tabel je 120 cm, dolžino prilagodimo željam naročnika in sicer do 480 cm v enem kosu.

Najpogostejše mere tabel s krili si lahko ogledate v tabeli.

Izdelamo tudi table v celoti po željah kupca.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.