TIP trgovina, inženiring,
proizvodnja, d.o.o. Medvode

Bela magnetna šolska tabla je namenjena pisanju s flomastri na vodni osnovi.

Visoko kvalitetna magnetna emajlirana površina omogoča sproščeno pisanje po sistemu piši - briši s flomastri, napisano pa se učinkovito in z lahkoto pobriše. Emajlirana površina je primerna tudi za projekcijsko sliko. Čiščenje je enostavno, na suh način, občasno pa priporočamo uporabo posebnega čistila za belo tablo

# Opozorilo: po tabli ne pišemo z alkoholnimi flomastri!

Pisalna površina je izdelana iz magnetne emajlirane pločevine, obdelane pri 700 - 900°C. Ekološka pisalna površina ustreza visokim okoljevarstvenim standardom (povezava na certifikate) in omogoča 99% recikliranje.

OBROBA: tabla je moderno oblikovana. Obroba je iz eloksiranega aluminija, zaobljeni PVC vogali omogočajo enostavno in hitro montažo. Debelina table je 18 mm.

POLICA ZA ODLAGANJE: polica je nameščena vzdolž celotne dolžine table. Vogali so zaščiteni s PVC zaključki.

TABLE Z GRAFIKO: črte črne barve so vtisnjene v površino že v samem postopku izdelave pločevine, kar omogoča trajno obstojnost grafike.

Izvedba tabel s črtami:

  • Tabla z notnim črtovjem - 5 sistemov po standardu,

  • Tabla s črtami v razmiku 10 cm

  • Tabla z mrežo 5x5 cm

  • Tabla s križci 5x5 cm

 

Belo magnetno tablo je možno tudi prelepiti s folijo, ki jo potiskano izdelamo po želji naročnika. (hitra povezava na table s tiskom)

MERE: Tehnični podatki, opis in navodilo za vzdrževanje tabel standardna višina tabel je 100, 120 in 150 cm, dolžino prilagodimo željam naročnika in sicer do 480 cm v enem kosu.

Najpogostejše mere belih tabel si lahko ogledate v tabeli.

Izdelamo tudi table v celoti po željah kupca.

Belo magnetno tablo je možno tudi prelepiti s folijo, ki jo potiskano izdelamo po želji naročnika. Interaktivna tabla

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, za urejanje avtentikacije, navigacije in druge funkcionalnosti spletne trgovine. S klikom na gumb STRINJAM SE lahko uporabljate funkcionalnosti spletne trgovine. in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na strani s klikom na povezavo pregled politike o zasebnosti.